BETALINGSLØSNINGER 24/7

En verden uten kontanter, men full av betalingsmuligheter!

Er du forberedt? Vi hjelper deg gjerne!

Våre betalingsløsninger

Det er stadige endringer og spennende tider for oss som jobber med selvbetjente betalingsløsninger i EBS Digital.

Regelverk endres og gir små og store aktører nye muligheter og utfordringer. Nye betalingsapper lanseres på løpende bånd og integreres fortløpende i våre betalingsløsninger. Vi har nylig utviklet vår egen betalingstjeneste for betaling med mobil. Se betaling.no

 

Med et stadig bredere tilfang av digitale tjenester lurer vi innimellom på når kontanter forsvinner for godt. Myntinnkast og myntsystemet MEI til vareautomater av alle slag var basis for starten av vårt eventyr, den gang EBS Digital ble stiftet i 1986.

Mange systemer er nå åpnet for nye betalingsaktører og globale giganter som Apple, Google, Facebook og flere. Disse er nå på full fart inn i Norge og Norden.

NAYAX – EN TILPASNINGSDYKTIG FAMILIE

Betalingsterminalene vi tilbyr i NAYAX familien er tilpasningsdyktige for nåtid og fremtid. Du kan betale kontaktløst med ulike betalingskort, mobil, QR-kode, samt ulike betalingsapper som VIPPS, Google Pay, Apple Pay og MONYX. Enda en mulighet er bruken av forhåndsbetalte internkort eller adgangskort for lukkede miljøer.

NAYAX ONYX (ovenfor) er siste tilskudd i familien NAYAX. En snerten sak med stramt design som er særlig plasseringsvennlig på mindre automater/maskiner.

Vi er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som vi integrerer med automatiserte tjenester og vareautomater, kaffemaskiner, toaletter og mye mer.

 

Andre betalingsløsninger

Vi tilbyr også andre betalingsløsninger og nevner her Flexpay. Dette systemet er ideelt for å redusere køer i kantinen, i tillegg vil Flexpay gjøre slutt på kassedifferanser i all framtid. Systemet er enkelt å bruke og forstå.

Sjekk gjerne også ut Ticketmaster og NoCash Touch.

Tilpasser etter behov

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Dette gjelder både programvare og maskinvare. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført systemet som passer for deg.

Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte og besitter stor teknisk kompetanse. På den måten vil vi kunne ta hensyn til dine ønsker underveis, slik at du får et system som gjør deg mest mulig effektiv. De fleste av våre kunder leier terminaler eller maskiner, da teknologien raser av sted og det stadig kommer nye og bedre betalingsløsninger på markedet. Vi er i forkant av denne utviklingen og våre dyktige medarbeidere er alltid på jakt etter nye måter å tilpasse systemer etter våre kunders behov og ønsker. Underveis i fasen fra mynt til kort til mobil har vi utviklet betalingsløsninger for mange markeder som eksempelvis solstudioer, biljard, bomveier, båthavner, arenaer og kantiner med mer.

Vi utvikler og produserer egne kort for de interne løsningene både med magnetstripe, chip og RFID.

Dersom du ønsker mer informasjon angående våre betalingsløsninger, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i EBS Digital! Du vil komme i kontakt med en fagperson som setter pris på å dele sin kunnskap med bedrifter som ønsker det lille ekstra. Vårt mål er å tilby deg tilpassede betalingsløsninger utviklet til å optimere din virksomhets fortjeneste og effektivitet. En uforpliktende samtale vil gi deg mer innsikt i hvordan våre systemer kan tilpasses din virksomhets behov.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon, enten direkte til en av våre ansatte eller fyll ut vårt kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

JA TAKK, send meg tilbud og mer informasjon. 

Fyll ut

Jeg er interessert i: