66 80 50 20

Kjære VippsGo kunde!

Først og fremst – så hyggelig at vi møtes! Vi hjelper deg gjerne med å videreføre din butikk på mobil!

Jeg er per i dag kunde av VippsGO.
JA TAKK, kontakt meg for ny avtale.

Fyll ut

Jeg er også interessert i:

1 + 9 =

Betalingstjenesten betaling.no

med Vipps betaling integrert i løsningen

Nayax betalingsterminaler

med Vipps betaling integrert i løsningen

Bakgrunn:

Vipps kunngjorde tirsdag 18. august 2020 sine 18.000 kunder om at nettbutikkløsningen VippsGo legges ned fra 1. desember i år. Nedleggelsen begrunnes med at tjenesten er for generell og at Vipps ikke har kapasitet til å prioritere videreutvikling. Tjenesten har vært operativ siden 2017.

Tre enkle trinn for å bli kunde hos oss…

1

Ta kontakt med EBS Digital for inngåelse av ny avtale

EBS Digital Salg: +47 66 80 50 20, tastevalg 2

2

EBS Digital tar seg av jobben med Vipps onboarding

Vi trenger kun bedriftsnavn, org.nr. og kontaktperson med signaturrett, så vil du innen 24 timer være klar for å ta imot vår løsning med Vipps betaling.

3

Logg inn i egen portal

Her administrerer du din butikk.
Legg inn dine priser, bilder, informasjon om produkter.

Hvem er vi?

Vår historie

EBS Digital har erfaring fra 1986 i markedet for betalingsløsninger. Vi har i dag over 8 000 betalingsenheter i markedet i Norge og Finland fordelt på Nayax og betaling.no.

Helt siden starten har vi levert myntsystemer fra MEI til automater av alle slag.  I dag tar Nayax og betaling.no over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kort- og mobilbetaling er kommet for å bli. Underveis i denne fasen fra mynt til kort og mobil har vi utviklet produkter for mange markeder som kantiner, vareautomater, kaffemaskiner, bilvask, golfklubber, båthavner, camping, solstudioer osv.

Utvikling

Våre egenutviklede serverløsninger skaper mulighet for å kunne tilpasse og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker.

Vi har fleksibiliteten og erfaringen som sikrer levering av betalingssystemet som passer for deg.

Vipps partner

EBS Digital er Vipps partner og vil hjelpe deg som kunde for en smidig og god løsning også for fremtiden. Vi har flere ulike bransjer som bruker vårt menyoppsett med Vipps betaling idag, så du kan være trygg på at vi loser deg trygt i havn.